Bilder: I'm sexy & rich bitch!

Nu är det snart dags att glida iväg till fotbollsplanen och få sin dagliga motion. Självfallet tar jag taxi dit eftersom jag är för lat för att köra. Efter fotbollen blir det förmodligen Café Opera, Whitey eller helt enkelt chillkväll hos någon polare. Möjligtvis blir det grillning också.

Kände mig tvungen att ladda upp lite bilder på mig.







Dags att dra nu, taxin väntar, tjoho!


Sol - regn - sol

Kul att jag lägger mig i solen och 30 minuter senare vaknar chockad av att regnet forsar ner över mig. Fick springa in och torka mig, från inget regn till fullt ös på nån sekund bara. Inte kuuuuul!

Nu sitter jag vid datorn igen och har ätit lunch. Det blev blev schtekt lax med mos. Riktigt gott!

Det ryktas om att jag måste städa mitt rum, dock finner jag ingen ork. Det ligger kläder, flaskor och snus ööööööverallt. Seriöst, om jag städar idag ser det lika stökigt ut antingen ikväll eller imorgon. Om jag däremot lämnar det ostädat märker jag inte om det blir stökigare eller inte, dock så börjar det lukta.

Ajuste, vi håller på att sätta upp en ny typ av ventilation i villan, just för att det inte ska lukta och bli instängt.

Äh, jag sätter igång med städningen så får vi se hur det går.

Puss!


Min tumme ser bruten ut, haha!




Bilder från Indien: Njut av solen – men med måtta

Visst känns det skönt nu när solen äntligen värmer upp jorden och oss nedkylda människor?

Solens strålar har en positiv inverkan på våra kroppar. Från mars mars månad till och med oktober är solens UV-strålning en viktig förutsättning för tillkomsten av D-vitamin. D-vitamin är bland annat bra mot benskörhet, motverkar brist på kalcium i blodet och skyddar mot vissa former av cancer.  Solen skapar också ett välbefinnande för de flesta och en läcker brun hudnyans är något många av oss eftertraktar.
Alla vill ju se solen skina men för långa eller för starka solexponeringar orsakar hudcancer.

Visste ni att de nordiska hudtyperna inte passar särskilt för solresorna till Medelhavet och till Thailand, där turisterna ligger och steker sig i en stark sol på ljusa sandstränder nära farligt reflekterande havsvågor. Som tur är har jag varken svårt att bli brun eller lätt att bli bränd!

Lite bilder från Förra årets resa till Indien, längtar tillbaka!





I <3 Cocos








Vetefan vad jag gör...?


Ska springa ut och lägga mig på tomten och sola lite till, hej hej!





Nyduschad!

Vaknade för en liten stund sedan och har precis kommit ut ur duschen. Än sålänge ser vädret klockrent ut, hoppas bara att det håller i sig hela dagen.  Idag har jag inte den blekaste om vad vad som händer, antagligen blir det en shoppingrunda och sedan lite fotboll.

Nu är det dags att lägga sig i sängen och få massage av den uthyrda masseraren.

Kommer om ett tag!




Snacka om dålig dygnsrytm


Det har blivit en hel del sena kvällar på sistonde. Kanske är det för att man håller igång så mycket och då kan det vara svårt att varva ner och bli känna av att kroppen faktiskt är trött. När jag jobbar brukar jag lägga mig vid 12-1, i dagsläget under min semesterperiod lägger jag mig vid 5-6. Precis sådär var det idag. När vi spelade fotboll orkade jag knappt den sista rundan av Volley, jag trodde helt ärligt att jag skulle somna ståendes. När jag kom hem satte jag mig vid datorn, satte igång lite musik och skrev ett inlägg i bloggen. Helt random, från ingenstans blir jag pigg igen och då var klockan runt midnatt.

Det slutade med att vi gick ut och lirade lite basket och konverserade om lite allt möjligt innan vi, för andra gången, kände tröttheten.

Nu ska jag lägga mig och förhoppningsvis insomna till en bra film. Hoppas att jag är trött på riktigt nu, känner inte för att lägga mig i sängen och räkna får tills jag somnar.

Godnatt!


To walk with the soul and the suuuuuuuuuun!


Minns ni detta? Dum som jag var tänkte jag inte på att jag fortfarande prövotid kvar..



BILDER: Riktigt nöjd med mina nya pikéer

Woho!

Ber om ursäkt för dagens dåliga uppdateringar, har nämligen varit rätt så upptagen.

Det började med att jag blev väckt vid två tiden av 2 bjässar, upp och dricka ett glas juice och sedan åka ner till posten och hämta ut mitt paket. Efter det åkte vi ut till Kungsängen för att bada vid Lillsjön. Som ni alla vet badar jag inte i Sverige förutom i pooler, så för min del blev det mest att ligga och steka i solen. Givetvis badade resten av sällskapet.

Vid 5 tiden åkte vi hem och åt middag, sedan var det iväg till fotbollsplanen och få sin dagliga motion. Fyfan vad trött & seg jag kände mig idag. Inte kul över huvudtaget.

Nu är det dags att fixa lite middag och sedan slå på en schön rulle.

 

 


Bilder på tröjorna!

Tjena!

Har precis vaknat och käkat frukost. Ska ner till Hemköp och hämta ut mitt paket och sedan ska vi iväg och sola/bada på en ospecifik plats.


Pösssinusss!


Jävla kulturberikare.

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på "NRJ at the Club".  Älskar musiken, den får mig på paaartyhumör. Till dig som kommenterade "inte så schtekigt att röka L&M", L&M cigg är goda. Dock föredrar jag Marlboro eller Prince, men skulle jag röka samma sak hela tiden skulle jag bara tröttna. Detsamma gäller mitt snusande. Snusar hellre General Onyx än t ex. General White & Göretborgs Rapé, dock varierar jag.

Idag har det inte varit lika mycket rörelse som det var igår. Jag har mest legat och solat hos Bettan och sedan fått min dagliga motion genom att spela fotboll med grabbarna & tjejerna. Blatteungarna som vi spelade mot igår betedde sig som idoter.  I varje mening förekom minst en svordom. "Knulla din mamma bre", "Passa bollen din fula horunge", "Ey neger langa nickboll då". Seriöst. Jag hoppas att ni läser detta. Lär er ordentlig svenska istället för Rinkebysvenska, ni skämmer bara ut er själva och era vänner. Det sjukaste var nog att ungefär hälften av "blatteungarna" bestod av svenskar som OCKSÅ pratade med brytning. Inte visste jag att det bodde så många kulturberikare i Viksjö, men det väl Mona Sahlin som fått sin vilja igenom.

Jag måste faktiskt erkänna en sak. Jag höll aldrig min dietplanering till punkt och pricka, det blev en och en annan måltid på Donkelonas (McDonalds). Självklart ångrar jag det, nu är det nya tag som gäller. De flesta i "gänget" har bestämt sig för att bojkotta McDonalds i en månad från och med "idag" (28/6). Dock "accepteras" dricka samt McFlurry/glass. Åkte förbi McDonalds efter våran 15-minuter-långa fiskestund och  träffade på N, B och N's kusin. Schönt litet gäng de där.



Nu är det dags för film och sedan sova.

Godnatt!


Gamla bilder

Hittade ytterliggare ett gäng äldre bilder på mig, tagna med mobilkamera.

Innan krogen 1

Innan krogen 2

Lite halvt packad i väntan på tåget

 


Bilder: Schtekhett i solen!

Har precis varit på Hemköp och handlat vattenmelon Coca Fyfan, det är riktigt jävla skönt att sitta på Bettans baksida och steka i solen. Riktigt bra väder idag också. Mina pikéer har kommit!!! Hämtar dem på posten imorgon. Fyfan vad dem är snygga, eller hur?


Såhär ser det ut hos oss för tillfället


Söta Datcha <3

 
Vattenmelon <3


Var tvungen



Var tvungen 2


Nu ska jag lägga mig i solen och schteka vidare, puss på er!


Gårdagens händelser.

Eftersom jag var för trött för att skriva om gårdagens kväll skriver jag det idag istället.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så la vi om taket på carporten och kollade på Tyskland - England.
Till er som inte såg matchen så vart det 4-1 till Tyskland!

Efter matchen så satte vi igång grillen och åt grillat till middag. Riktigt gott må jag säga. Marinerad entrecôte & oxfile,  en riktigt fin sallad samt ytterliggare en sidosallad som bestod av mozzarella ost och skivade tomater till det.  Dessutom så märkte jag att det är mer effektivt att använda kompressorn att blåsa med istället för att stå och vifta med någon kartongbit.

Nu ska jag till Bettan och sola & bada.

Kyss!


Det ser riktigt gott ut faktiskt


Kompressor + grill = sant


Halvsen kväll.

Har precis kommit hem efter att ja badat i Bettans pool. Orkar inte skriva så mycket mer nu. Skriver imorgon.

Bubbleroom - ni kan dra åt helvete era patetiska jävla idioter. Ni tog bort min blogg från er hemsida HELT UTAN ANLEDNING. Suck..

Godnatt!

Jag i orange hår!

Haha! Minns ni när jag skulle blondera mig? Minns ni hur misslyckat det blev? Fyfan säger jag bara. Att jag inte färgade tillbaka till svart när jag såg resultatet. Dumt misstag.

För tillfället är jag hos min kusin och lägger om taket till carporten då det gamla sprack under vintern. Det är två skivor kvar, sen är det klart. Hoppas vi hinner det innan matchen börjar. England - Tyskland spelar. Hoppas att Tyskland vinner! Antingen vi slår på projektorn eller så bär vi ut LCD:n och sitter vi på altanen och kollar på matchen.

Ikväll blir det kanske fotboll, beroende på hur många det är som inte vill göra annat. Själv tycker jag att det är grymt skönt att röra på mig, speciellt när det är sommar och bra väder.

"Schtekigt att matcha håret med tapeten"

Hur kunde jag gå runt i dessa kläder & den hårfärgen? FYFAN!

 

Dags att lägga de sista och sen kolla på matchen, puss!

 


Äldre bilder på mig - favorit i repris

Tänkte ladda upp lite gamla bilder till er som inte följt bloggen så länge.

Jag och Antie för hmm... 2 år sedan?


Gamla kryssningstider, kanske dags att åka iväg på en kryssning snart...?

 

Länge sen, då man inte visst bättre.. Klubb Onsdag.. *suck*

 

Innan fest / klubbbesök, minns inte riktigt.

 

På krogen, minns inte vilken.

 

Whis drinkbjudning @ dåvarande Infinity

 

Gamla ljudsystemet i bilen, lagom slarvbyggt

 

Blåa parkeringsljus, snyggt va?

 

I indien med våran priviata chaufför


Nu ska jag upp och äta frukost.

Puss!

 

 

 



1 2 3 Fanta & Rosé, 1 2 3 alla brudar ner på knä

Nu orkar jag inte vara vaken längre. Satt och tittade på sista Lostavsnittet. Fyfan vad dåligt slut. Vad är det med de idiotiska film/serieproducenterna som alltid ska dra ut på allt. På tal om TV så minns ni väl att jag fick erbjudande att delta i en sommarkrönika med Titan Television. Tyvärr så har jag valt att tacka nej till detta. Eftersom jag har ganska mycket att göra, och ska förmodligen ner till Helsingborg nu i veckan så blir det för mycket om jag ska tänka på att vara med i TV också. Nästa år kanske jag ställer upp, för en förfrågan kommer jag definitivt få!

Än sålänge är morgondagen inte planerad. Förhoppningvis blir det lite fotbollsspelande så man får röra på sig lite.
Köpte nya fotbollsskor i lördags, riktigt schöna faktiskt. Konsitgt nog var dem relativt billiga också, 400 kr för ett par sparkabollskor är ju inte helt fel.

Nu är det dags att kolla på film och förhoppningsvis få sin skönhetssömn.


1 2 3 Fanta & Rosé



Puss!