Snart hemma!

Nu sitter jag på Doha's flygplats efter en lång resa från Chennai (Gamla Madras), dock återstår det 5 timmar flygtid från Doha till Stockholm, samt en taxiresa på ungefär en halvtimme. Sen är jag hemma. Har precis handlat cigaretter och sprit på taxefreeshoppen samt ätit lunch. Kommer bli väldigt jobbigt att vända tillbaka dygnet och röra sig till skolan på måndag. Usch.
Kommer välja ut några bilder från resan och ladda upp dem när jag kommer hem.

Vi hörs snart!

Remresa bokad

Tjena Sverige, hur ar det?

Eftersom jag blev magsjuk och fick feber och hela koret har jag och pappa bestamt oiss for att aka hem tidigare. Vi aker faktiskt sa tidigt som nu pa fredag. Jag orkar inte med varmen langre, man kanner sig sa svettig och acklig hela tiden. Skitjobbigt. Snart ska jag ut och shopa annu mer, vilket kommer gora att jag kommer vara helt slut nar dagen ar over.
Dessutom saknar jag min alskling Jennie som far vanta pa mig i Sverige. Dareemot ska jag och hon kanske aka ner till Mallorca eller Kretai pask, wie!

Nej nu vantar papa, sa maste ga.

Ha de gott i Sverige!

Katastrof

Nu har jag antligen hittat ett internetcafe och fatt en chans att skriva i bloggen, dock har jag inte de 3 sista bokstaverna i det svenska alfabetet.  Allting har gatt lite upp och nerr, blev magsjuk och fick ligga pa sjukan ett par dagar + att jag fick feber 2 ganger. Fick totalt ta 10 dropps for att motverka matf;rgiftningen. Fyfan!
Hemresan blir tidigare an vantat, varken jag eller pappa vill riskera att bli sjuka igen sa vi ska till narmaste flygbolag och boka nasta resa hem.

Forovrigt finns det inget internet pa hotellet eller i narheten, jag som trodde att Indien hade bra med internetresurser, men men, alla har val fel nangang.

Bilder och dylikt kommer upp nar jag kommer hem. Har ingen mojlighet att ladda upp bilder via den dator jag sitter pa nu.

Nu ska jag ut och shoppa lite mer, cya!


Mellanlandning i Doha

För en stund sen landade jag på Doha's flygplats. Flygresan var ganska långtråkig efter ett tag eftersom batteriet på datorn tog slut. Satt förövrigt och tittade på vänner, lyssnade på musik och tittade på Two And A Half Men. När vi landade gick vi direkt till tax-freeshoppen och köpte sprit samt ciggaretter som vi ska lämna till min farbrors vänner i Indien.
Därefter letade vi efter ett ledigt kontaktutan så jag kunde ladda datorn, det slutade med att jag sitter här, vid datorn nu.

Blev lite smårädd när jag landade, eftersom var 3e människa går runt med burka och huckla, lite läskigt tycker jag. Sen går männen runt med nån lång rock och nå duk på huvet, sen ganska roligt ut, allt det har man ju sett på nyheterna, så det är ingenting nytt egentligen.
Det som händer just nu är att jag sitter och äter nån konstig maträtt, snackar med Jennie på MSN och bloggar. Om ungefär en timme ska vi röra oss mot gaten, för att kliva på planet mot Madras. Flygitden från Doha till Madras kommer ta cirka 4.5 timmar.

Har inte hunnit ta några bilder, dock kommer det komma en jävla massa bilder de närmaste dagarna, då jag kommer springa runt med kameran och fota allt i min väg.

Nej nu ska jag fortsätta prata med älsklingen och äta upp min mat.

Ciao!


Indien imorgon!

Om exakt 13 timmar lyfter jag från Arlanda. Gud vad skönt det ska blir. Längtar till värmen och den enormt goda maten.
Idag har det inte hänt något speciellt, har varit i skolan och registrerat mig på kursen jag ska gå när jag kommer tillbaka. Har även träffat Jennie för sista gången innan jag åker. Plockade upp henne vid 2 tiden vid hennes skola, så åkte vi hem till mig. Inte hänt så mycket mer än så faktiskt.

Nej, nu måste jag fortsätta packa. Hör av mig senare om jag har tid.

Ciao!

Ny kavaj

Nu är klockan strax över 12, och jag ska strax gå och lägga mig. Idag har jag varit i stan och köpt nya byxor och en ny kavaj. Därefter gick jag till Sturehälsan och vaccinerade mig mot Malaria och Hepatit A, så att jag inte får de sjukdomarna när jag är i Indien. Sedan gick jag och mamma och åt lunch och köpte en bok som jag behöver till högskolan. Jag ska ju som sagt också plugga när jag är där, så jag inte hamnar efter.
Efter det kom Jennie in till stan, så jag mötte upp henne och köpte ett par shorts.
Sen gick vi hem till henne och kollade på film, American Pie - Beta House blev det den här gången.
Imorgon ska jag till universtitet och registrera mig på kursen jag ska gå, Natinalekonomi I. Sedan möta upp Jennie och åka hem till mig. Imorgon är våran sista dag tillsammans innan jag åker iväg i en månad.

Bilder på kavajen kommer upp imorgon, den är supersnygg!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på vänner f och sedan sova.

Godnatt.

Söndag

Nu har Jennie precis åkt hem. Hon sov hos mig från igår tills idag. Igår så var vi och spelade bowling och träffade några vänner. Efter bowlingen åkte vi till Emils och spelade biljard och Jack Vegas. Det var väldigt roligt förutom att Ante och Hanna vann varje spel, jobbigt.
 När vi hade spelat biljarden gick jag, Ante och Daniel till Jack Vegas maskinerna. Spelare för 300 kr, och vann 300 kr, så gick + - 0. Skönt att man slapp förlora iallfall.
Efter det åkte vi till McDonalds och köpte mat, och åkte vidare hem till Ante, där vi kollde på tv och snackade skit. Klockan började närma sig halv 3 när vi begav oss hemåt. Vi kom hem vid kvart i 3 tiden, då låg jag och Jennie och pratade tills André kom hem, vid halv 4 tiden.


Lätt förklyning

Nu sitter jag här igen. Har inte hunnit skriva så mycket idag, har varit rätt upptagen samt umgåts med Jennie.
Kom precis hem efter ett besök på donken i Stäket. Gott. Maten i sig är väldigt god, till en viss del. Dessvärre bir man illamående och äcklad efteråt, men det är en annan femma. Dagen har till mestadels bestått av att jag har varit hemma och tagit det lugnt. Åker ju till Indien nu på onsdag, så måste vila ut lite. Har blivit lite snuvig, kanske en början på förkylning, vem vet?

Jag hoppas att det försvinner innan onsdag, vill inte vara illamående när jag sätter mig på planet mot värmen.

Andre, Elisabeth och Daniel sitter på andra sidan väggen, i Andrés rum, och "lanar". Själv sitter jag och ska dra igång en film eller spela lite poker. Känner mig rätt uttråkad och det är jobbigt att inte kunna festa på en fredag på grund av sjukdom. Illa.

Nej nu ska jag hitta på något.

Ciao!

.

Nu har jag precis vaknat och Jennie är påväg hit. Orkar inte skriva så mycket mer.

Ha en trevlig dag, så hörs vi senare!

Fredag

Idag är de då fredag eftersom klockan är efter 12. Har precis kommit ut ur duschen och smsar med Jennie. Hon ska strax gå och lägg sig, en lång skoldag väntar henne imorgon och sedan kommer hon hit. Jag sitter här helt själv och har dötråkigt, alla vänner ska snart gå och lägga sig, och det kommer sluta som gårdagen, film eller poker.

Vad ni läsare då?
har ni haft en trevlig dag?

Idag blir det nog en lugn fredag. Jennie kommer hit efter plugget och jag ska träffa en kompis lite senare på kvällen.
Börjar bli lite småsjuk, så det är nog bäst att stanna hemma. Orkar heller inte festa idag, kroppen har börjat säga ifrån efter konstant festande.

Ska nog luta mig tillbaka i datorstolen eller lägga mig i sängen och kolla på vänner på laptopen.

Ciao!

Stockholmsnatt

Har precis kollat på stockholmsnatt, gillar den som fan. Filmen är en svensk film från 1987, regisören är Staffan Hildebrand. Huvudrollen spelas av proffsboxaren Paolo Roberto. Till en början så handlar filmen om hur Paolos liv till mestadels består av att slåss ute på stan. Ju längre in i filmen man kommer så avtar slagsmålen, och ett försök till att komma ur våldsspiralen inleds.

Under 80-talet visades filmen på många skolor för att förhoppningsvis avskräcka elever från att slåss som en lösning på problem. 


Top 5 låtar.

När jag är ute och festar går jag bara till ställen som spelar House/Dance, för det mesta. Det är även så att jag nästan bara lyssnar på House/Dance. Dock förekommer det att lite hardstyle spelar upp också.

Här är mina top 5 låtar, i Youtubeformat.

1. Frank-E - Strezzkip (The Prophets Hard Mix)


2. SMF - HaHaHa!



3. Wild MotherFuckers - Fother Mucker



4. Everything to me - michelle branch


5. Basic Element "Touch You Right Now"

Godmorgon!


Nu är jag vaken igen, fyfan vad jobbigt det var att gå upp. Blev väckt att avmamma ringde och sa att jag skulle släppa in hunden från balkonen. Inte bra. Eftersom hunden sket inomhus igår, fick hon vara ute några timmar imorse. Hoppas att hon lär sig att man inte skiter inomhus.
Nu ska jag upp laga lunch, det blir kycklingfile. SJälv har jag inte ätit någon frukost, så det blir lunchen direkt.

Hörs senare, ciao!

Läggdags.

Klockan närmar sig halv 5, och det är dags för mig att få lite sömn, är dessvärre inte så trött. Men men, sover man blir man piggare dagen efter, right?
Hoppar i säng nu.

Godnatt på er!

Annonsera på bloggen.

Vill ni annonsera på bloggen?
Kontakta då Alexander på [email protected] , så återkommer jag när jag har tid.

Ciao!