.

Nu sitter jag hemma hos Jennie och ska snart slå på nästa film. Skriver mer imorgon.

Godnatt!

En stund på emils.

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat bloggen på senaste tiden. Har varit hos Jennie och inte haft tid helt enkelt. Nu sitter jag och har fixat iordning mig för en kväll på Emils med Daniel, Elisabeth och kanske några fler.

Inatt ska jag åka och hämta henne i Viksjö. Hon är på tjejmiddag/tjejkväll med sina tjejkompisar.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Michael Jacksson låtar, ciao!

Söndag.

Yes, idag är det söndag och jag ska sova över hos min älskling. Vaknade för en stund sen och har precis klivit ut ur duschen. Igår var jag på Hus1 i Jakobsberg och hade spelkväll med grabbarna. Vi lirade Guitar Hero, poker, biljard, pingis-tunering och en del andra roliga saker.
Vi va ungerfär en 50 stycken och vi hade grymt kul. Mot slutet kom även Jennie, Johnny och Johan förbi.

Vid 12 tiden gick vi vidare till Pergola där vi bara satt och snacka om bilar. Själv funderar jag på att köpa en bil inom snar framtid. Tror det blir en volvo 460 eller en 740. Aja, det återstår att se.

Nu ska jag fixa mig, ska snart ner och möta Jennie och åka hem till henne. Hör av mig under dagen.

Ha en trevlig dag!

Tuff fredag.



Japp! Fyfan vad kul vi hade igår, krök och poker!
Johan som tror sig vara så grym på poker och hade skrivit "Call me" på armen, satt med brillor och luvtröja var den som åkte ut först. Johan, du suger!
Aja, jag var inte så mycket bättre heller, kom 4:a av 7 grabbar. Det får duga, är inte speciellt bra på poker.
Spelet pågick i ungefär 3,5-4 timmar och den som vann var Johnny. Grattis!

Johan hade redan åkt ut. Stackarn!


Johan och Johnny.


Och då var jag ute.


Poker-face Johnny.




Kommer fler bilder samt videklipp om ni har tur.

Ciao!

Äntiligen fredag!


Verkligen skönt med fredag! Intervjun gick halvbra, jag tog det ganska oseriöst. Dem hade för högra krav, vilket jag inte orkar uppfylla. Det mest kravfulla jobbet jag har sökt faktiskt.

Aja, till kvällens händelser. Ska strax äte middag och sedan åka till Dennis där vi ska ha poker kväll med ett gäng grabbar och Jennie. Har varit på systemet ett ex antal gånger för att inhandla kvällens förbrukningsvara - nämligen alkohol!

Ha en trevlig kväll!


Steg2 intervju

Gog morgon!

Har precis kommit ut ur duschen. Gud va skönt det var. Vaknade för inte så länge sen heller. Idag blir det en ganska spännande dag, eftersom jag ska på steg2 intervjun på Tjänsteguiden. Hoppas det går bra. Dock har jag inte valt vilket jobb jag vill börja på,  men men, det återstår att se.

Dags att sätta på sig lite kläder och äta frukost nu,  ciao!

Jennie goes modell!

En av mina tjejkompisar Jennie (Pennie) är påväg att bli modell.

Vad tycker ni om bilderna?

Hjälp henne gonom att besöka hennes blogg & rösta på henne.
Besök hennes blogg HÄR. & rösta på henne genom att klicka på den HÄR länken.




Guess what?

Åh, härligt, sitter med en kopp Te och lyssnar Connie Talbot - I will always love you. Sjukt bra. Connie är endast 6 år gammal och sjunger lika bra som en vuxen. Riktigt bra. Nästan bättre än originalet.
Idag har jag bara suttit hemma och gjort absolut ingenting. Skönt att kunna ta det lugnt utan att känna sig stressad eller tvungen att göra något.

Vet ni vad?
Robin som intervjuade mig i förrgår från tjänsteguiden ringde mig idag, han sa att jag var välkommen in på en steg2 intervju - Ett steg närmare jobbet. Känns riktigt bra. Han sa att jag har dem rätta kvalifikationerna samt viljan att bli något. Han mailade ett produktblad som jag ska plugga in, och sedan redovisa det för honom imorgon.

Det man ska tänka på när man är säljare är :

Rösten, tonläge osv. - Det man ska tänka på är att prata högt och tydligt. När man pratar högt och tydligt hör kunden i fråga att man är självsäker och tror på produkten man säljer.

Presentationsteknik - Man skall alltid presentera sig med för- och efternamn och vart man ringer ifrån. Man ska försöka att få det så tydligt så möjligt så att kunden inte känner sig lurad eller förvirrad. Dessutom ska man vara extra tydlig och prata långsamt när man presenterar produkten man säljer, så att kunden får en överblick om hur det gynnar denne.
Nämn inte nackdelarna, om det nu skulle finnas några.

Invändningshantering - Ta inte ett nej. Försök alltid att övertala kunden. Pusha inte på för mycket, för då tröttnar kunden.
Dock ska man alltid repetera fördelarna med produkten.

Avsluten - Försök att leda kunden till ett avslut, eller en affär som man brukar kalla det. Har man gjort en tydlig presentation av sig själv, av produkten samt övertalat kunden så brukar det inte vara några problem.


Stevie B - Because I Love You

Hittade en av mina favoritlåtar från när jag var yngre. Riktigt grym är den!



Torsdag.

Har precis vaknat och ätit frukost. Jennie sov över här från igår till idag, så vi hade det mysigt igår. Vi åkte till Shervin ett tag för att fixa lite grejer, och sen hem igen. Innan vi la oss kollade vi på Hot Chick, men Jennie skulle vakna tidigt idag, så vi kollade inte på hela. Hon väcke mig jättetidigt, dock har jag inget minne av va klockan var, men tidigt var det. Gud va jobbigt. Aja, jag somnade iallfall om som tur va.

Idag händer det nog inte så mycket, blir nog att sitta hemma och lata sig. Får hoppas att dem ringer tillbaka från jobben.

Nu ska ajg upp och laga lunch, ciao!

Onsdag.


Titta vad söta vi är ihop !

Sådär ja, nu är jag hemma igen, eller okej, kom hem för en timme sen. Intervjun gick väldigt bra, hon sa att jag fick jobbet och att jag skulle få börja nångång under den första veckan av mars. Lönen var helt okej, klarar mig garanterat på den + en jävla massa fester och dyligt. Dock vet jag inte vilket jobb jag ska välja, det som jag på intervju om igår, eller det jag var på idag. Eftersom jag är en erfaren säljare så vet jag vad som krävs för att få ut en hög lön, medan på marknadsundersökningsjobbet får man bara en fast timlön, utan provosion & bonus. Det första jobbet kändes mest spännande tycker jag, där jag både har en hög fast lön + en hög provosion, tjänstemobil & laptop. Dock har jag en enbart en fast lön på det andra. Dessutom har jag även möjlighet att avancera inom det första företaget, eftersom det är så pass ungt. Fast det beror på hur bra jag presterar. Aja, svårt val, men det är det man får stå ut med.

Har även träffat Jennie ett tag efter intervjun, därav sen sena hemkomsten. Vi drog till donken och käkade lunch, varken jag eller hon orkade gå någon annan stans. Sedan gick vi runt i Solna C där jag mötte en gammal arbetskamrat från Rädda Barnen. Dem skall tydligen ha en "re-union" i helgen, så jatg blev bjuden på fest. Dock vet jag inte om jag orkar, annars får man ta sig ork. Aja, det var det som hände idag, uppdaterar om något annat roligt händer. Håll utkik.

Nu ska jag slå på en rulle & dricka te, hörs senare!

Onsdag.

Sådär ja, nu är jag hemma igen, eller okej, kom hem för en timme sen. Intervjun gick väldigt bra, hon sa att jag fick jobbet och att jag skulle få börja nångång under den första veckan av mars. Lönen var helt okej, klarar mig garanterat på den + en jävla massa fester och dyligt.
Dock vet jag inte vilket jobb jag ska välja, det som jag på intervju om igår, eller det jag var på idag. Eftersom jag är en erfaren säljare så vet jag vad som krävs för att få ut en hög lön, medan på marknadsundersökningsjobbet får man bara en fast timlön, utan provosion & bonus. Det första jobbet kändes mest spännande tycker jag, där jag både har en hög fast lön + en hög provosion, tjänstemobil & laptop. Dock har jag en enbart en fast lön på det andra. Dessutom har jag även möjlighet att avancera inom det första företaget, eftersom det är så pass ungt. Fast det beror på hur bra jag presterar. Aja, svårt val, men det är det man får stå ut med.

Nu ska jag slå på en rulle & dricka te, hörs senare!

God morgon!

Klockan närmar sig 8 och jag har precis gjort iordning frukost. Idag blev med juice med tekakor och 2 bananer, mums!
Somnade vid halv 3 igår, låg och kollade på vänner fram till kl 2, kanske därför jag är trött idag. Fyfan. Aja, vad ska man göra, " A man gotta do, what a man gotta do". Det som väntar mig idag är en intervju på Qwork, vid Tekniska Högskolan som sagt, där jag kommer jobba som Marknadsundersökare. Är inte ett dugg nervös inför intervjun, har varit på så många så jag vet vilka frågor dem ställer och hur det går till. Dock kan man aldrig vara 100% säker. Hur det går på intervjun får ni veta sen.

Dags för mig att röra mig mot bussen, ciao!

Dagens outfit:


Huvud: Plattat hår & vax från CREW
Överkropp: Rosa skjorta från Bläck, kavaj från Filippa K (inte på bild) samt Trench Coat från
Martinique
Midja& neråt: Bälte från Gucci, Byxor från Bläck
Fötter: Skor från vagabond

5 månader med älskling.




Åh, vad skönt att äntligen vara hemma och kunna slappa. Fast jag saknar Jennie, vi hann inte vara med varandra så länge idag, både hon och jag var på dåligt humör, av olika anledningnar.

Idag är det exakt 5 månader sen jag och Jennie blev tillsammans. Det känns verkligen skönt att ha ett stabilt förhålllande. Jag hoppas att det håller länge mellan oss.

Dagen har gått ganska fort tycker jag, har varit på anställningsintervju. Det gick riktigt bra tycker jag, övertygade arbetsgivarem att jag skulle få börja jobba där. Han tyckte att jag var välkvalificerad för jobbet. Han skulle -med 95& säkerhet- hära av sig under veckan för en ytterliggare intervju. På företaget har dem två intervjuer innan dem anställer en person. Efter intervjun åkte jag och mötte upp Jennie vid hennes skola, sen åkte vi till Hornstull där vi hämtade Chippen (hennes hund) på dagis. Kommer aldrig glömma den förfäliga lukten inne på hunddagiset, det luktade verkligen hund. Usch!
På vägen hem gick jag in på donken en snabbis och köpte 3 cheeseburgare, sedan gick vi med Chippen till St:Eriksplan där vi senare tog tunnelbanan hem till henne. Kort efteråt tog vi tunnelbanan till Hötorget och gick till Hötorgshallen där vi åt middag. Jennie beställde nudlar och jag beställde ris med biff & grönsaker.

Dagens outfit (Ursäktar att jag inte hann ladda upp en bild):
Huvud: Plattat hår & vax från CREW
Överkropp: Skjorta från Bläck, kavaj från Filippa K samt Trench Coat från Martinique
Midja& neråt: Bälte från Gucci, Byxor från D&G
Fötter: Skor från vagabond
 

Imorgon ska jag på en arbetsintervju vid Tekniska Högskolan, hos ett företag som heter Qwork. Kommer då arbeta som marknadsundersökare. Jag vet faktiskt inte vilket jobb jag vill ha, antagligen det med bäst lön. Dock vet jag att det inte är så man ska resonera, man ska välja ett jobb där man vet att man kommer trivas med både arbetskamraterna, miljön och uppgifterna. På företaget jag var idag skulle jag jobba som försäljare. Eftersom jag har jobbat som säljare tidigare på ett antal företag ser jag inget hinder. Dock vet man aldrig vad som kan hända när man säljer just den specifika produkten. Aja, det återstår att se.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på film, skriver ett inlägg på morgonen om jag orkar och hinner.

Ha en trevlig kväll!

God morgon!

Har precis vaknat efter 12 timmars sömn, gick och la mig vid halv 10 igår, eftersom jag var riktigt trött. Det som händer idag är ju arbetsintervjun, kl 13.30. Efter det ska jag träffa Jennie och fira 5 månader. Vi ska nog laga mat tillsammans och titta på en film och mysa, mysigt va?
Fick precis ett samtal av Qwork, de ville ha in mig på intervju kl 10.00 imorgon. Får jag jobbet idag känns det lite meningslöst att gå på en intervju till.

Jag har gjort en lista på vad jag tycker är viktigt och vad man ska tänka på när man träffar sin arbetsgivare för första gången.

- Kom i god tid. (Naturligtvis vill man inte anställa någon som inte kan passa tider)
- Dubbelkolla var intervjun äger rum och hur du tar dig dit.
- Se till att du har läst på om företaget. (De frågar ofta lite frågor om företaget)
- Kom rätt klädd. ( Vårdad klädsel, inte mjukisbyxor och gympaskor)
- Presentera dig, se till att ha ögonkontakt och ta den du talar med i hand. (Ögonkontakt är viktigt)
- Förbered svar till de vanligaste frågorna.
 - Var positiv i din inställning till dig själv. (Våga stå för den du är, stärk dina kvalifikationer med din personlighet)
- Prata aldrig illa om tidigare arbetsgivare.
- Fundera på vilka eventuella intyg, betyg och andra papper som kan vara bra att ha med sig. Naturligtvis tar du med dig kopior så att du kan lämna dem om rekryteraren vill läsa dem senare.
 - Försök att komma utvilad till intervjun. ( Är man trött märker dem det, det är inte ett bra första intryck)
- Undvik starka lukter (Försök undvika att röka eller äta stark mat precis innan en intervju. Det kan också vara en god idé att inte använda överdrivna mängder starkt luktande parfym. Tänk på att den som intervjuar dig kan vara allergisk)


Ska upp och laga frukost nu, ciao!