Nyår!

Idag är de då nyårsafton som alla vet. Har precis varit och sålt sprit och köpt fyrverkerier, vart en hel del raketer och dylikt.

Dagen började med att Jennie kom till mig vid 12 tiden, då jag fortfarande låg och sov, och väckte mig. Jag blev skitglad att hon kom innan jag vakna, för då slapp jag möta henne vid busshållplatsen. Vi låg och myste ett tag tills kunderna ringde.
Sedan åkte jag ner till centrum och träffade Tilda och Felan och köpte ciggaretter. Därefter gick jag och köpte fyrverkerier och åkte hem.

Ikväll blir de röj @ Elisabeth's Place. Ska bli riktigt skönt faktiskt, dessutom väldigt roligt också. Vi ska först käka middag och sedan blir de fest, raketuppskjutning och skumpasprutning. Ska bli riktigt najs.

Nu är det endast 2 timmar kvar tills vi ska vara hos henne, så de är nog dags för mig att göra mig i ordning. Det tar ju lite tid.

Kanske skriver ett snabbt inlägg innan jag drar.

Gott nytt år på er underbara läsare!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, efter en lång promenad på stan. har varit och kollat kläder med Jennie, hon kom ju hem från norrland idag!

Har även träffat Sebbe, Janina, Tore och Zana en snabbis, skulle bara göra ett ärende.

Snart så ska jag jag iväg till Wiak och fixa lite saker, pengar rullar ju in dsom dem ska, klockrent!

Nej nu orkar jag inte sitta och skriva längre, skriver nog innan jag lägger mig.

Ciao!

Jennie hemma!

Nu har äntligen Jennie kommit hem. Ska åka in och träffa henne nu, vi ska först vara hemma hos henne och sedan gå på stan.

Ha så kul!

Bilder på kläderna

Här är bilderna på kläderna jag köpte.

D&G byxor, Armani T-shirt & burberry keps.


Riktigt bra låt!

Kikade runt lite på youtube och hittade en låt som är grymt bra


Bortbjuden

Idag är jag bortbjuden på lunch hos min kusiner på mammas sida. De kunde inte komma på julafton, så vi tar lunchen idag istället.

Har köpt nya kläder också, b la ett par D&G jeans samt en armani t-shirt, ritkigt snygga båda två.

Nu ska jag göra mig i ordning.

Ciao!

Hemmafest

Nu är jag hemma igen, har precis varit på hemmafest hos Antie, en nära vän till mig. Sulan & Co var också där, så det blev ett ordentligt röjj inatt. Riktigt jävla kul måste jag säga. Tog bilen till festen, så drack självfallet inga alkoholhaltigta drycker.

Har även köpt nya skor idag, riktigt snygga från DinSko, laddar upp en bild imorgon.

Måste faktiskt hoppa i säng nu, ska på bjudningn imorgon.
 Godnatt!

27e December

4 dagar kvar till nyår, nu måste man börja plannera årets sista natt. Sprit skall köpas, mat skall köpas, skumpa skall köpas, ja, det är mycket man måste inhandla inför nyårsfesten. 

Själv ska jag på middag tillsammmans med flickvännen hos en vän, och senare på fest, också med henne. Kommer nog smälla ganska rejält den festen, eftersom det då är årets sista natt.

Planer för 2009 är att jag ska börja pluga på högskolan igen. Det kommer bli najs tror jag, har äntligen hittat något jag vill plugga till.

Nu ska jag glida ner till systemet och sedan köpa nya skor.


Kram på er!

Kryssningen

Det här är vad jag tog med mig hem från båten!
Mycket av det ryker på nyår, haha!


Shopping!

Idag har jag varit och handlat lite i stan. Har varit runt i lite olika butiker och kollat runt. Vi var bland annat på NK, MQ, Weekday samt Carlings.
Jag hittade en skitsnygg skjorta, en scarf, samt några accesoarer.


Ikväll blir det garanterat utgång, Fightclub eller 360, inte bestämt vart vi ska än, men ut ska vi!
Ska bli skönt att festa loss den gångna julstressen som varit, då många julklappar inhandlades.

Nej nu ska jag ringa Jennie och sedan hoppa in i duschen, kanske skriver lite senare, kika gärna tillbaka!

God kväll!


Bilder från kryssningen





Varför leker du rökare?

Varför leker du rökare?

Julafton.

Nu sitter jag här igen, på julafton, och skriver.

Allting gick rätt till, utan några problem. Julklapparna delades ut till var och en, julbordet blev perfekt dukat, dock har jag ingen bild på de.
Gästerna var trevliga, samt gulliga sms från flickvännen min. FInns inget bättre.

Dagen har sett ut som så att jag vaknade vid 11 tiden av att pappa skulle låna laptopen en stund, jag kunde inte sova om så jag hoppade in i duschen direkt. Efter det så var det pappas tur att duscha så jag gick ut och värme bilen samt skrapade de isiga rutorna. Vi åkte ner till centrum och tittade julklappar till våra kusiner, hittade ett par örhängen samt ett halsband som jag köpte till mina kusiner Fanny och Sophie. Dem va inte så jättedyra, men riktigt fina tycker jag. Hoppas dem blev glada.

Därefter åkte vi hem och väntade på dem. Mellan 14-14.30 plingade klockan och dem var här, vi hälsade dem välkomna och gick upp till vardagsrummet där resten satt. Vi zappade mellan kanalerna på tv:n tills Kalle började. Klockan 15.00 började Kalle och zappade tillbaka till 1an (tror jag). Jag orkade inte titta på hela showen så jag gick ner till mitt rum, där jag sitter nu, och lyssnade på musik istället.

Vid 4 tiden gick jag upp till vardagsrummet igen, då hade Kalle slutat och vi skulle äta julbord.
Satte och till rätta och högg in. Riktigt gott var det med sill och julskinka. Sill är nog min favorit på julbordet. Min moster och hennes man hade tagit med sig hemmagjord sill som smakar mycket bättre än de man köper i affären. Riktigt gott.

Efter maten gick vi ungdomar ner till rummet och satte oss vid datorn. Dock skrev jag ingenting i bloggen som ni ser.

Kort sagt har jag för till mestadels spenderat dagen hemma med familj och släkt och firat jul.

Nej nu måste jag lägga mig, är fortfarande sliten från kryssningen.

Bilder från kryssningen samt julklappar kommer upp imorgon!

God jul!

God jul!

Hinner inte skriva så mycket, får snart gäster. Vill bara säga att jag önskar er en riktigt god jul!

Skriver troligtvis mer ikväll, då jag även skriver om kryssningen.

God jul önskar Schtekurai.se

Julklappstips 22/12 - Guitar Hero World Tour



Guitar Hero World Tour till Playstation 2 innehåller föjande: 1st Gitarr, 1st Set med trummor, 1st Mikrofon och 1st Spel.

När ljuset börjar dala nu i höst kommer en ny generation av gitarrister, trummisar och orädda frontfigurer att födas genom Activisions Guitar Hero® World Tour. Det senaste tillskottet i den populära TV-spelsserien, Guitar Hero World Tour, ger en helt ny typ av musikupplevelse genom att utöka det utmärkande gitarrspelandet i Guitar Hero® till ett helt band av samstämda musiker.

Pris: 1 579:- Hos Elgiganten

Kryssning imorgon

Imorgon ska jag, grabbarna & tjejerna åka på kryssning. Det kommer bli riktigt jävla najs alltså. Festa galet, dricka som fan, dock inte ragga, eftersom jag har flickvän. Men kul som fan ska jag iallfall ha. Massor av sprit ska införskaffas och tas med in. Riktigt najs!

Sitter just nu och pratar med Jennie på msn och funderar på vad jag ska göra sen, finns inte så mycket att göra på en söndagskväll direkt. Får väl vänta tills imorgon till de roliga istället.

Aja, ska fortsätta med mitt, lite info bara!

Ha det!