Dubbelfest!

Nu var det dags för Schtekurai att anordna en lyckad villafest igen. Första festen börjar mellan 8-9 och håller på så länge folk stannar. Andra festen börjar på lördag och håller på sålänge folk stannar. Ni som har varit på mina tidigare fester vet vad som gäller! Ni andra kan skicka mail på FB eller smsa/ringa mig på 0762976677.
Skriv om ni kommer samt namn/antal på de ni tar med erunder "kommentera" alt. skicka sms till mig.

PAAAAARTY! (På riktigt)


Btw så har jag varit sjukt upptagen med bla jobb osv.. det är därför jag inte inte hunnit skriva något på hela veckan. Men nu ska det bli förbättring!

 



This is summer!

Fyfan vad varmt det är i mitt rum. Kan knappt sitta stilla pga den otroliga värmen. I veckan har det inte hänt så mycket förutom arbete & umgås med vännerna. Det ryktas om att jag anordnar fest i min villa nästa helg. Det är inte 100% säkert än, men bara så ni vet att det förmodligen blir en till lyckad fest av Schtekurai ;).

Ikväll blir det nog inget speciellt som händer. Vissa har ett jobb att sköta imorgon, andra har semster och ett fåtal är arbetslösa/slackers. Men men, vi får se vad kvällen har att bjuda på. Natten är ung som sagt. Under morgondagen ska jag iallfall köra mina kusiner till Arlanda, de ska åka till Sri Lanka. Trevlans!

Minns ni att jag var på chillfest för inte så länge sen? Fick några bilder som jag tänkte lägga upp.


Preics efter bolaget samma dag.. haha.






Porrfest @ Sthlm

Kände att det va dags att skriva en rad eller två eftersom jag inte skrivit något på ett tag.

Igår blev det av till Skälby där Robin hade poolparty. Riktigt najs var det.

Det började med att jag hade tråkigt igår och kollade vad Wiaken gjorde. Jag behövde ju åka och köpa nya brillor eftersom Datcha bet sönder mina gamla. Så.. jag åkte och plockade Wiak och åkte vidare till Outlet. Dessvärre hittade jag inget där, trots att vi gick två rundor. Istället gick vi till Stadium där jag hittade ett par schyssta brillor.

Sedan vart det av till bolaget. Wiaken fyllde ju 20 för nån vecka sen så han kan ju hänga med in nu!


Sedan bar det av till Robin och där vart det fest. Meningen var att det skulle vara poolparty, men så småning om, när folk hade fått i sig lite alkohol blev det porrparty.


Några bilder är raderade pga att tjejen på "porrbilderna" inte ville att bilderna skulle publiceras.









1-2-3 Fanta & Rosé!






Dags att fixa sig och åka och hämta bilen snart.

Puss!


Bloggtorka.

Har inte hunnit skriva så mycket pga olika anledningar. Mycket jobb, fotboll, fester osv..

Nu är jag på sprong igen, ska nämligen iväg och klippa håret.  Äntligen har jag tid med det....


Aja, ciao!



VM är över..

Fyfan vilken tryckspark båtflytkingen fick till mot en spanjor..

Det har hänt en hel del i helgen, dock hinner jag inte skriva ner något just nu. Vissa har faktiskt ett jobb att sköta..


 


Time 4 party!!!!

Festen börjar vid 9 IDAG. Som ni kanske märker har jag haft ganska mycket at göra idag. Åkt lite här och var, käkat middag i stan och lite annat shizzle. Just nu sitter jag och väntar på ett godkännade om vi kan låna en polares ljudanläggning till partyt ikväll. Idag ska det bli RIKTIG FEST. Woho!
Det är väl sådana fester som man kallar fest...?

Ska waxa till håret, byta kläder och dränka mig i parfym strax.

Cya later bitches!!!


076-2976677 (Gratis för tjejer)





Uttråkad..

Morgon!

Vaknade för en liten stund sedan och har precis kommit ut ur duschen. Äntligen fick jag sova ut. Det har blivit för lite sömn i veckorna, då jag jobbar och gör annat på kvällarna vilket medför att jag varken vill eller kan sova "tidigt". Brukar lägga mig mellan 3-4 en vanligt arbetsdag. Det är ju för att jag kan så bra arbetstider. 12.45-19.00 jobbar jag nu, senare under hösten blir det förmodligen deltid eftersom jag ska börja plugga igen. Det ska bli riktigt schönt.

Idag har jag EN sak planerad. Ska på middag På Norrmalm/Östermalm (Ligger på gränsnen) vid 5, sedan vet jag inte. Det ryktas om att festen blev framflyttad tills ikväll, dock vet jag inte om jag har lust samt ork för att festa idag.  Men men, man kan ju ändra sig under dagen... eller?

Aja, nu ska jag ta mig på min schnygga Ralpie Piké samt nå random märkesjeans och ut i solen och schteka. Haha, nej ju skojar jag bara. Ska invänta klockslaget 16.15, sedan tar jag bilen och åker in till stan.

Har faktiskt varit och kikat på lägenhet i Solna. Känner att det är dags att flytta så småningom och far min "hjälper" mig med pengar, vilket egentligen betyder att han köper den åt mig. Dock har jag inte valt vilken lägenhet än, har ju bara varit på en visning. Innanför tullarna skulle också vara skönt, fast då är det ju krog/festlivet som kommer fucka till min skolgång ännu en gång. Inte särskillt bra antar jag...

Aja, nu ska jag sluta skriva massa skit bara för att jag har långtråkigt (kollar inte ens igenom vad jag skriver/skrivit)




Resultatet av för lite sömn..

Kände för en liten uppdatering, dessvärre är jag för trött för att skriva ett "givande" inlägg. Skjuter upp det tills imorgon istället.

Nu ska jag mysa ner i min stooora säng och förhoppningsvis få sova ut inatt.


PUSS!



Sen kväll i Solna.

Vaken igen! Det blev bara 5 timmars sömn inatt. Hur fan ska jag orka att möjligtvis festa ikväll? Snabb dräggfylla eller något kanske...eller inte.

Ja ni, igår lirades det ju som sagt lite fotboll, sedan åkte jag och tre till Ängsjö som ligger ute i Stäket och fiskade lite. Ante fick en ganska stor mört som jag högg kniven i. (ingen annan vågade/faialde ju) vänner till lägenheten i Solna där vi spelade poker, åt gott och hade det ytterst trevligt. Själv blev ju trött ganska fort eftersom man åkte ut relativt tidigt jämfört med hur länge det tog innan någon vann.

Sedan satt vi och rökte och snakcade på balkongen om lite all möjligt. Ni vet sånt där "övertrött-babbel" kl 6 på morgonen. Iofs så vet inte alla eftersom vissa går hem och lägger sig kl 1-2...*suck* Riktigt barnrumpor enligt mig iallfall! Förövrigt kom jag hem till villan vid 06.45 tiden imorse, så i slutändan fick jag bara 5 timmars sömn då jag vaknade vid 11 tiden....


Jag vet att du är så jävla svartsjuk/avis så det skriker om det. Det synns & det märkts. Fucking efterblivna hagga. Gå och gråt till någon som bryr sig istället. Äckel.


Kvällens/nattens höjdpunkt:
"We make business"



Beställt abbonemang!

Sådär, nu har jag precis beställt ett nytt abbonemang. Tröttnade på att ha två olika nummer, ett med abb och ett med kontantkort så makulerade det gamla abbonemanget och flyttade över numret till det nya abbonemanget istället. Självklart är det Tele2/Comviq som vanligt. Samma nummer som alltid!

Sitter för närvarande i lägenheten belägen i Solna och spelar poker med ett par vänner. Har tyvärr inte hunnit skriva så mycket under dagen då jag haft mycket att göra. Har jobbat från 12.45 till 18.30 och lirat lite fotboll samt fiskat under kvällen.

Finns nog inte mycket mer att tillägga än det. Åh, juste! Imorgon är det FEST. Då menar jag riktigt fest och inget annat. Det är en vän till mig som ska anordna en hemmafest i villan, fränt va?

Ska nog fortsätta lira poker innan vi ska rulla hem till villan och få en god natts sömn.

Puss på er alla så hörs vi imorn!






Torsdag

Ska kila iväg till jobbet alldeles strax. Skriver nog ett eller två inlägg från kontoret.

Pöss!


Bild från Indien..


Matlagning 02.30....

Magen började kurra, så bestämde mig för att laga mat. Kycklingen har legat i kylen sen igår, och oxfilén ligger kvar i frysen så det är väl ganska självklart att jag valde att tillaga kycklingen. Annars måste jag ju vänta och det orkar jag inte. Det blev en liten "gryta" med kyckling, vitlök, tomat, tomatpuré och gul lök. Smakar riktigt jävla gott!

Undra om man ska göra samma maträtt imorgon?


Kyckling á la Schtekurai.. ?




Schtekurai den schlitne...

Fyfan vad jag känner mig seg idag. Orkar inte göra ett skit. Har varit och lirat fotboll och sitter ensam i den kokande lägenheten belägen i Solna. Presci bredvid Råsunda. Tackar fan för att jag inte bor här när det spelads derbyn, då skulle jag fan inte vara hemma för 5 öre.

Nu är det så att jag har sjukt jävla tråkigt. Sitter bla och pratar med folk på MSN, väntar på att en hagga ska ringa och leker med godis.  Finns inte så mycket annat att göra denna onsdagkväll. Eller jom man kan ju gå ut och festa men.... det orkar man inte.  Eller orkar man fixa till sig lite smått och dra ut och festa på Stureplan.....? Vi får se!



Gott & Blandat original!


Min godissmiley, fin va ?





Chillkrök ikväll?

Sitter på jobbet nu, slutar om 10 minuter. Ska iväg till Jakobsberg och hämta bilen, spela lite fotboll och sedan försöka dra ihop ett litet chillkrök. Har inte speciellt mycket att göra de sista minuterna så käne att det var dags att skriva några rader i bloggen.

Nu ska jag fortsätta spela buubleshooter och lalla runt lite på facebook och sedan packa ihop och hämta bilen.









Time 4 work!

Godmorgon alla söta och glada!

Har precis vaknat av att solen stack mig i ögonen...
Dags att fixa lite frulle och sedan dra iväg till jobbet, undra om man orkar ta bilen till jobbet...?
Äh, vi får se hur jag gör.

Det ryktas om utgång idag..vilka är på?

Har tänk på en sak, att alla bloggare är så jävla egotrippade.
Bloggare älskar sig själva, därför man har en egen sida som bara handlar om en själv typ.
Bloggare gör reklam för sig själva.
"Läs min blogg, mitt liv e bättre än erat"
Ganska patetiskt egentligen....
"Kolla vilka snygga kläder jag har på mig idag" SÅÅÅ ego.

Just nu dissar jag mig själv jävligt mycket, men jag vet om hur ego jag kan vara.
Det tror jag inte alla andra bloggare vet.


Minns ni söta Sacki?