Söndagskväll.




Nu sitter jag här, helt sliten från gårdagens utgång. Har precis kört Jennie till tågstationen. Är väldigt trött så det blir nog sängen snart.

ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar bloggen så ofta, har inte haft så mycket tid.

Nu är iallfall en bild uppe från helgen som ni ser, riktigt kul var det igår :)


Värlens bästa lördag!

Nu är det lördag, riktigt skönt må ja säga. Det har ju precis varit löning så nu har man en del att spendera!

Kom precis ut ur duschen, så sitter med en handuk runt kroppen.
Idag blir det troligtvis krogen, beror på om jag orkar eller inte, blir så sliten när jag jobbar, upp kl 6 varje dag. Det är därför jag inte hinner/orkar skriva i bloggen för att jag är trött när jag kommer hem.

Nu ska jag nog hoppa tillbaka i sängen och mysa lite. Fryser ju!

Hörs senare!

Fredagsöl.

Sluta för ca en timme sedan, sitter nu på fredagsöl med arbetskollegerna. Vi lyssnar på musik och har de rätt trevligt.
Var nere och träffade Jennie och tog en cigg med henne. Jag ska nog träffa min kusin idag, så ska åka till pappas jobb och få skuts dit. Orkar inte åka kommuntalt.

Nu är det dags för mig att dricka vidare.

Troligtvis utgång imorgon.

Trevlig helg!

Lunchrast

Vaknade klockan 6 idag, riktigt trött var jag, aldrig varit så trött förut, satt och jobbade med halvslutna ögon innan lunchen, dock fick jag iväg en ändå.

Nu sitter jag på jobbet och har lunchrast. Det går hyffsat bra för mig faktiskt. Jag säljer på och har det väldigt roligt.
Frågan är om jag ska jobba imorgon eller inte, svårt att avgöra det.

Ska ut och röka nu, skriver när jag kommer hem.

Hej

Ang. Anonyma personer som kommenterar.

Vi, jag och några polare, tycker att det är väldigt fegt att  ni som utger er som  anonyma skriver onödiga kommentarer.
Vågar ni inte stå för vilka ni är?
Riktigt kul är det att läsa kommentarerna faktiskt. Våga stå för er själv fan fan!

Onsdag.

Igår var det löning, riktigt schönt. Fick lagom mycket så de räcker till en del nya kläder samt utgångar.

Har precis kommit hem från jobbet och ätit middag.
Är helt slutkörd så orkar verkligen inte skriva mer, ska lägga mig strax.

Har köpt nya skor idag, på Scorret faktiskt, riktigt snygga. Bilder kommer upp imorgon.

Sorry!

Sorry att jag inte skrev något igår, hade brottom till jobbet samt väldigt stressad förövrigt. Nu sitter ja iallfall här och här märkt att jag fårr många dåliga kommentarer. Kan lika bra säga att jag skiter i dem bokstavligt sagt. Om ni inte vågar skriva vem det är som skriver, så får ni ingen respons. Enkelt.

Aja, idag blir det iallfall en ganska lugnt dag till skillnad från igår. Träffade som vanligt då Jennie efter jobbet igår. Var skittrött, som jag brukar vara samt hade ont i benen, inte skönt alls. Hann bara stanna hoss henne i knappt en timme, sen var jag tvungen att åka till pappas jobb för att få skuts hem.

Nu måste jag sticka!

Jobbet

Nu sitter jag på jobbet och ska strax börja. Ska ringa befintliga Tele2-kunder samt uppdatera deras prislista. Jag trivs som fan!

Önska mig lycka till!


Jobbet snart.

Nu har jag fixat mig, så nu sitter jag här igen. Dags att röra sig till jobbet snart i det iskalla vädret vi har idag. Enligt rykten har även flyg ställts in från Arlanda på grund av stormen som ägde rum inatt.

Så här ser jag ut idag






Sticker nu!

Bilder från helgen.

Här kommer bilder från utgången i lördags, riktigt NAJS!






Riktigt rolig kväll!

Kommentara gärna!

Söndagskväll.

Igår var det en ganska lugn dag, jag var hemma hos Jennie och titta på film samt sov där. Vi hade det väldigt mysigt, som vanligt. Vi gick och la oss runt 3 tiden, men det blev inte mycker sova ;). Somnade vid halv 5 tiden drygt.

Idag så vaknade jag halv 12 av att Jennie gnällde över att min mobil vibrerade så att hon vaknade, illa. Jag hoppade upp till Jennies säng en stund sedan rullade jag ner till min madrass igen. Jag somnade otroligtvist om, vilket jag inte brukar göra.
     Vaknade igen vid ett, riktigt jävla trött var jag då och imorgon ska jag upp halv 6, skitkul! 
När jag väl va lite halvaken bestämde vi oss för att ta en runda på stan, vi gick direkt till gallerian och kollade julklappar. Jennie köpte hud/ansiktsvårdande medel till sin mamma, jag kollade mest runt på vad jag ska köpa för julklappar till släktningar och familj. Jag ska nog köpa hudvårdande medel till mamma jag också, då blir hon nog glad.

Till min bror kan jag tyvärr inte skriva vad jag ska köpa, då folk kommer berätta för honom inom loppet av 10 minuter. Dock kan jag berätta att pappa ska få 2 tröjor, riktigt fina faktiskt, hittade dem på MQ, toppenbutik!

Själv vet jag inte vad jag vill ha, det är svårt det där. Dock skulle jag behöva en ny datorn samt mer kläder, jag älskar som sagt kläder, det vet nästan alla jag känner.


Tillbaka till dagen då, efter att vi hade varit i Gallerian röde vi oss mot Drottningatan, gick in en sväng på Zara samt MQ som ligger lite längre bort. Vi var väldigt trötta så vi behövde något uppiggande, vi rörde oss mot donken och köpte varsin läsk, MUMS!

Allt eftersom tiden gick blev det mörk ute, vi bestämde oss för en sista runda på Åhléns där jag provade 2 par byxor, Ett par svarta BOSS  samt ett par svarta Tiger, båda var faktiskt lika snygga, dock hade Tigerjeansen bättre passform, så det blir nog det.

Vi gick även in på SOUK och kollade skor, behöver ju ett par vinterskor/boots snart. Hittade även massvis av snygga tröjor som ska införskaffas inom snart framtid.

Efter den långa shoppingrundan gick vi hem till Jennie och beställde mat. Det blev Chicken Tikka Masala den här gången, riktigt gott var det!

Åkte hem vid 6 tiden, så nu sitter jag här igen. Dags att käka lite middag!


Pussar!

Fredag.

Yes, igår var det fredag och då var det utgång. Det var jag, Barbod, Sebbe, Oskar, Antie, Sulan, Mela, Linnéa samt 2 tjejer till jag inte kommer ihåg namnet på som var ute.

Jag och barbod förkrökade hemma hos mig, vi drog bara 3-4 cider var, inte så mycket, men bättre än inget, sedan tog vi tåget direkt till Viper. Där träffade vi resten av gänget, vi hade riktigt roligt, dansade så mycket att benen värker idag. Träffade även en jättegammal tjejkompis från grundskolan, jag förstår inte hur hon kände igen mig, har ju blivit betydligt mycket längre än vad jag var då, samt ändrats utseendemässigt också.

Jag, Sebbe, Barbod och Oskar bestämmde oss för att gå innan stängning eftesom vi inte hade lust att ta nattbussen. Väl på Centralen vart vi hungriga så vi satte oss på BK. Efter en stund kom André (min bror) och hans kompisar dit. Det slutade med att vi tog sista tåget hem. När vi kom fram till kallhäll fick jag skuts hem av Elisabeth, eftersom Andrés gäng skulle hem till oss och kolla film.

Det slutade med att jag somnade vid 4 tiden, inte så värst sent, har varit vaken i några timmar nu så.


Just nu sitter jag och gör mig iordning, ska hem till Jennie. Jag antar att jag sover över där inatt. Hennes internet fungerar inte så jag kommer nog inte skriva något mer förens imorgon.

Önskar er alla en trevlig helg!

Läs! Vill han ha ett pris nu?

Nej fyfan, sånt där förstår inte jag. Att det krävs hela 45 brevbärares löner för att nå upp till vad han tjänar är inte bra. Att han avstår från lönen är ganska bra,. men fortfarande är saken att han inte ska ha en sån hög lön. Årspensionen på 5 Milj. kronor per år fram tills 2012.

Det som jag mest stör mig på, är att han inte ens tar ut en enda krona av lönen, något fegt av honom. Skulle jag varit honom skulle jag tagit ut allt, och inte ge tillbaka något.  Jag tror att han gör det eftersom han vill ha uppmärksamhet samt ett "bra" från den svenska befolkningen. USCH!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3831796.ab

Ändrad design TITTA!

Nu har jag ändrat desingen på bloggen till en lite mer juldesign, bodyn på sidan kommer äver göras om, samt en del andra saker.

Nå, vad tycker ni om den nya bannern som visas på toppen av sidan?
 
Hade iofs tänkt att fixa om bloggen helt och hållet, jag blir aldrig nöjd, det måste bli perfekt!
Hur tycker ni en snygg design vore?
Uppskattar tips!

Om jag hinner så  gör jag om bodyn lite imorgon, annars gör jag det i mån av tid.

Jag uppskattar alla tips jag får!

Dessvärre är det dags för mig att lägga mig nu, är inte speciellt alert på att blogga just nu, dock blir jag det om jag får sova lite.
 Imorgon kommer dagens händelser samt kanske bilder om ni har riktigt tur!


Slutligen vill jag tacka alla er som läser min blogg, det är jättekul att att se att besökarna ökar.
Tar gärna emot tips gällande bloggningen, då jag själv är ny inom att blogga.

Ni får ha det så bra, så skriver jag mer när jag vaknar imorgon, får jag någon rolig dröm att berätta om, skriver jag självklart om den.

Kika tillbaka!

Godnatt!

Hemma igen.

Hejsan alla läsare! Nu är jag hemma igen!
Sitter här, vid datorn ganska onykter. Inte så bra att skriva just nu. Skriver mer gällande dagens kväll imorgon. 

Sov gott och ta det schtek!