Projekt Mitsubishi Galant 93

Eftersom jag nu har införskaffat en bil kommer bloggen till mestadels handla om "Projekt Mitsubishi Galant 93"

Kommer uppdatera bloggen så fort större ändringar sker på bilen. Projektet kommer kosta ca. 30- 40 000 sammanlagt. (Ex. lack) och beräknas vara klart innan juli. Dock kan förseningar förekomma.

Nu kommer de eftertraktade bilderna som folk tjatat om. Kan direkt säga att bilen är LÅNGT IFRÅN KLAR, så dumma kommentarer & dyligt undanbedes. Bakluckan ska byggas om - ännu en gång, denna gång med med GAS steget samt ett MDS steg som skall driva fram & baksystemet. Precis till sommaren kommer även nya 17" Alu-fäljar samt Kjolpaket runt om. Dessa monteras dock ej innan snön försvunnit helt och gatorna sopade.

Är förövrigt relativt nöjd med "systemet" jag har nu, Dubbla 12" Passiva basar, bryggkopplat till GAS steg. Varje bas har en effekt på 600W, steget minns jag dock inte effekten på.

Det är jag har hunnit med tills nu är att byta ut parkeringsljusen till blåa (se bild), bygga en tillfälligt system bak, samt bytt inredningslamporna till blåa.Lite slarvkoppleri till belysningne, men det skall bytas ut inom snart framtid


Slutsteget. Dålig skärning i plexit, dock ordnar det sig med lite lister.


Har lagt ner ca. 7000 kr hittils.


Uppvärmning

Kan värma upp er lite genom att visa en video som jag och Oskar gjorde i somras, dock inte bra, men iallfall.


Slut!

Sådär ja, nu är det slut på bloggpausen. Har hunnit fixa det viktigaste med bilen - nämligen ljudet!
Dock är inte allt insatt, endast baslådan och slutsteget. Ursäktar fördröjningen, men måste be om en dags väntetid igen. Det är så att min kompis har min kamera hemma hos sig, så får åka och hämta den imorgon och då kommer bilderna upp på det jag hunnit med. Inom snar framtid ska även ett nytt kjolpaket beställas. ( För er som inte vet vad det innebär, slå upp det)

Idag har jag bara varit hemma och hjälp en kompis med hans biljud, även dessa bilder kommer förhoppningsvis upp imorgon.

Ta't lungt!

Projekt - Baklucka

Inom snart framtid kommer jag sakta med säkert börja bygga om bakluckan i min bil, därefter bygga på utsidan.

Har satt in ett tillfälligt ljudsystem tills jag bygger klart alltihop och sätter in det nya. Imorgon kommer bilder på hur det ser ut i dagsläget samt andra bilder på övriga delar.

Håll utkik!

Bloggpaus.

Nu är det så att jag har mycket att göra, både med bilen, tjejen och jobbet. Bloggen kommer vara vilande under en viss period.

Ciao